Estudiants de Relacions Laborals de la URV experimenten amb una nova plataforma tecnològica pionera per a gestionar recursos humas

Publicat dilluns 25 de Febrer de 2019 18:43
  • Tere Ortega

Els estudiants del grau de Relacions Laborals i Ocupació de la URV treballen aquest curs amb una nova plataforma tecnològica per a la gestió dels recursos humans. La companyia de desenvolupament de software de gestió de recursos humans, Grupo Castilla, ha dissenyat aquest recurs per a l’àmbit acadèmic. Ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa i s'ha convertir així en la primera universitat en implementar aquesta plataforma. Permet als estudiants formar-se com si estiguessin en una empresa.

L’aplicatiu s'anomena INNIA i hi poden accedir més de 150 alumnes alhora. Amb ell es pot treballar en la definició de convenis laborals; la gestió de la contractació de treballadors; la definició de baixes, absentisme i vacances o el càlcul de nòmines i altres pagues.

El degà de la Facultat de Ciències Jurídiques, Antoni Pigrau, considera que amb aquesta experiència la Rovira i Virgili fa un pas endavant en les relacions amb les empreses del territori.

El Director General del Grupo Castilla, Carles Castilla, elogia el treball de la Rovira i Virgili per apropar els estudis al món empresarial i real. Diu que tot plegat genera coneixement en el territori. Els estudiants porten a la pràctica els coneixements teòrics de les assignatures Seguretat Social I i Eines telemàtiques de gestió de RRHH.

Grupo Castilla té la seva seu central a Riudoms.