Estudiants d'educació infantil de la URV creen un web amb recursos per millorar el confinament dels infants

Publicat dijous 09 de Abril de 2020 10:09
  • Miguel González
  • Tarragona Ràdio

Estudiants del segon curs d'Educació Infantil de la URV han posat en marxa un web amb més d'un centenar de recursos per millorar el confinament d'infants d'entre 2 i 6 anys. 70 alumnes que cursen el grau s’encarreguen de pensar i treballar els continguts que estaran disponibles online, des de contes, jocs o consells fins aactivitats de matemàtiques o música, propostes de cinema o recursos per afavorir la mobilitat.

El web 'La Canalla es queda a casa', accessible a l'adreça covid19infantilurv.wixsite.com,
conté més de 100 recursos propis gratuïts que permeten als infants seguir aprenent d’una forma lúdica. I és que l’alumnat del grau ha aprofitat aquest temps de confinament per elaborar eines i continguts que permetin entretenir els més petits.

El projecte, transversal i multidisciplinari, també pretén acompanyar les famílies en aquests moments de dificultat i ajudar-les a compartir moments plegats amb els seus fills i filles.
El web s'ha creat sense cap finançament i servirà als alumnes d'Educació Infantil com a pràctica d'allò que han après.

Una de les estudiants impulsores de la pàgina, Marta Maduell, assegura que el projecte els aporta experiència i els converteix una mica més en mestres. El web també compta amb un espai dedicat al llenguatge de signes. En només tres dies des de la seva publicació ja han superat les 20.000 visites i el mig miler de seguidors a Instagram.