Fali: 'No hem estat a l'alçada de la competició'

Publicat dijous 09 de Maig de 2019 06:38
  • Jordi Blanch
  • Nàstic
  • Esports


Fali

Fali

Fali, diu que no han estat a l’alçada del que la categoria precisa i per això han baixat a 2ªB. Un dels capitans de la plantilla ha fet autocritica per dir que no han fet els registres necessaris per competir a una categoria com la Liga 123.

El migcampista ha passat aquest dimecres per la sala de premsa en una setmana dura i complicada perquè la realitat diu que tot i que encara queden cinc partits al futbol professional, l’equip ha d’assumir que la temporada que ve jugarà a la 2ªB.

Fali, assegura que han consumat el descens per mèrits propis.

El futbolista valencià, ha explicat quines son les sensacions del vestidor aquests dies en que fa que sense res en joc fins a final de lliga com conviuen aquestes hores dures i complicades. Fali, apel·la a ser professionals fins el darrer dia.

El futbolista que va arribar al Nàstic la temporada després de l’ascens del Nàstic a 2ªA ara fa quatre temporades, tot i les seves cessions al Barça B, parla dels tres anys que encara li queden de contracte i la seva decisió de complir-los i que ho farà encantat de jugar a la 2ªB per intentar aconseguir de nou un ascens al futbol professional.

La plantilla continua preparant el partit de dissabte a les 4 de la tarda davant el Real Mallorca al Nou Estadi. Avui a les 14h al Sempre Nàstic parlarem amb l’exgrana i actualment capità del Mallorca Xisco Campos.