Ferran Torres renova pel CBT i anuncia la seva retirada a final de temporada

Publicat dimarts 13 de Agost de 2019 07:43
  • Jordi Blanch
  • Esports


Ferran Torres

Ferran Torres

El pivot de l’Hospitalet de l’Infant diu que a final de campanya deixarà el bàsquet i que aquesta temporada es queda per petició del president i entrenador per ajudar a la gent jove del projecte.

El jugador ha anunciat que aquesta serà la darrera temporada que jugarà al CBT. “Aquest serà l’últim any, crec que és el moment de deixar-ho després de dotze temporades al club. Ho intentaré donar tot, estar al nivell dels últims anys i que la gent del Serrallo s’emporti un bon record de mi»

El pivot, seguirà vinculat al Club Bàsquet Tarragona un temporada més, en el que serà el seu dotzè any vestint la samarreta del conjunt blau. El 14 del CBT assumirà com cada any la responsabilitat d’ajudar els joves jugadors que pugen a entrenar i jugar amb l’equip que entrena Berni Álvarez: “els intento ajudar en el seu camí cap al primer equip, a la vegada que miro de treure’ls pressió”, confessa.

Torres es mostra “impacient per començar la temporada i amb moltes ganes de fer un any com l’anterior, però amb millor final”.

Amb la renovació del pivot de l’Hospitalet de l’Infant, el club s’assegura la continuïtat d’un dels jugadors més desequil·librants de la categoria i pràcticament té la plantilla tancada, ja que Torres s’uneix a Mbaye, David Fernández, Dani Fernández, Dani Tugores, Jaume Zanca i Joan Güixens, set continuïtats que se sumen als retorns de Rubén Llanos i Jordi Barberà. Cal recordar que la pretemporada de l’Ibersol CBT està previst que comenci dilluns de la setmana que ve.