Ferré (URV) reclama un interlocutor per desencallar les qüestions econòmiques, de plantilla i d’infraestructures

Publicat dilluns 13 de Novembre de 2017 10:24
  • Laura Casas

El rector de la URV reclama un interlocutor vàlid per desencallar les qüestions econòmiques, de plantilla i d’infraestructures pendents per la universitat tarragonina. Josep Anton Ferré diu que són temes molt importants i que no poden esperar, en referència al context polític català i com això està afectant el dia a dia del sistema públic.

Ferré afirma que a aquestes alçades a l’any encara desconeixen com tancaran els comptes del 2017 pel que fa als ingressos previstos per part de la Generalitat. Recorda, com ja va avançar a Tarragona Ràdio, que passat Reis tenen la voluntat de començar les obres de la nova Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia al campus Catalunya i que hores d’ara no saben si el Govern pagarà la part que la URV no arribi a cobrir amb recursos propis.

Josep Anton Ferré espera que aviat es puguin resoldre aquests interrogants i per això reclama un interlocutor per encarrilar aquestes qüestions importants per la universitat.

En clau d’infraestructures, la inversió més destacada i que ha de començar al gener, després de molts anys, consisteix en el trasllat de la Facultat d’Educació i Psicologia, ara a Sescelades, al campus Catalunya. L’actuació podrà tirar endavant amb recursos propis de la universitat, uns 7 milions d'euros inicials, però Ferré espera que n'arribin uns 7 més de la Generalitat.