Floria alerta que la ciutat està paralitzada perquè no hi ha Govern a la Generalitat

Publicat dimarts 10 de Octubre de 2017 12:18
  • Tarragona Ràdio

Begoña Floria alerta que la ciutat està paralitzada administrativament i a nivell social perquè no hi ha Govern a la Generalitat. La portaveu del PSC a l’Ajuntament es mostra preocupada per la situació d’enrocament de l’executiu català i de la creixent crispació que hi ha als carrers. Pensa que cal resoldre d’una vegada per totes aquesta situació de paràlisi i que només serà possible des de la negociació i el diàleg. Segons Floria, després de la compareixença de Puigdemont al Parlament s’obrirà una nova etapa en què caldrà aixecar ponts per aturar la fractura social.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, la portaveu socialista al consistori ha criticat l’actitud d’alguns partits a l’oposició, a qui els retreu haver aprofitat el context polític generalitzat per desgastar l’alcalde Ballesteros. Segons Floria, la ciutat no pot continuar aturada per la manca de Govern a la Generalitat i per la incertesa econòmica que genera aquesta situació.

Begoña Floria ha defensat la feina de la Guàrdia Urbana en uns mesos de molta incertesa, entre els fets de l’1-O i els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. Ha manifestat que han actuat de manera «exquisida», vetllant per la convivència i la seguretat viària.

En un altre ordre de coses ha destacat la tasca de Josep Maria Prats al capdavant de la conselleria de Cultura. Preguntada sobre qui el rellevarà i si ella està a les travesses, ha dit que ella «sempre té números per tot».