Floria: "L'auto del jutge és, per mi, inexplicable"

Publicat dijous 13 de Setembre de 2018 12:25
  • Tarragona Ràdio
  • Begoña Floria
  • INIPRO

Begoña Floria diu que confia en la justícia i avança que presentarà recurs a la resolució del jutge que investiga el cas Inipro. A través de les xarxes socials, la portaveu de l’equip de govern afirma que se sent impotent davant l'evolució del cas. Sosté que l'auto del jutge és, per a ella, inexplicable i admet que es troba «al mig d'un procés molt dolorós». «Presentaré tots els recursos que siguin necessaris perquè sempre he actuat dins de la legalitat. Confio en la justícia», afegeix Floria.

Des de l’oposició es demana la dimissió de Floria i de l’alcalde Ballesteros. Esquerra Republicana assegura que ‘havent d’anar a judici acusat de prevaricació, suborn i malversació entre altres delictes, Ballesteros no pot seguir al capdavant de la ciutat’.

També reclama la dimissió immediata de l’alcalde el portaveu del Grup Municipal del PDeCAT, Dídac Nadal i de tots els imputats.

Ciutadans demana ‘explicacions públiques davant el Ple i la ciutadania’ i ha qualificat la situació com a “molt greu.”

De la seva banda, la portaveu de la CUP, Laia Estrada, també demana la dimissió de l’alcalde Ballesteros i de la portaveu del PSC Begoña Floria, i recorda que aquest cas es remunta al 2013 i que, per tant, “no tindria cap sentit que Ballesteros tornés a fer-se la víctima acusant la CUP de perseguir-lo políticament amb fins partidistes”.