Foment es compromet a millorar la senyalització de la rotonda d’accés a l’AP-7 de Torredembarra

Publicat divendres 12 de Juliol de 2019 13:28
  • Tarragona Ràdio
  • Arnau Montreal

Foment es compromet a millorar la senyalització de la rotonda d’accés a l’AP-7 de Torredembarra amb l’objectiu de reduir la sinistralitat. També es reforçarà la seguretat en aquest tram. De moment no està previst retirar els new jersey que hi ha instal·lat, però la unitat de carreteres estudiarà poder-lo obrir quan la densitat de trànsit ho demani.

Així s’ha acordat en la reunió mantinguda aquest divendres entre el subdelegat del govern a Tarragona i els alcaldes del Baix Gaià, que fa mesos que reclamen millorar la seguretat en aquest punt. Fins i tot, durant el juny, els veïns van dur a terme accions de protesta amb talls de la rotonda, en divendres a la tarda. El subdelegat, Joan Sabaté, assegura que les mesures més urgents s’aplicaran de manera immediata.

Des d’ara fa un any, la rotonda d’accés a l’AP-7 a altura de Torredembarra roman tallada amb una doble fila de barreres de formigó. Això ha provocat diversos desviaments que han molestat als veïns de la zona. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, considera que el nus de comunicació actual està mal fet i que hauria de ser més directe.

Com una solució a llarg termini, des del Ministeri de Foment es recorda que s’està redactant un projecte d’un nou traçat d’autovia A-7 per al tram de la N-340 entre la Móra i la Pobla de Montornès amb una inversió inicial de 59 milions d’euros. Un enllaç que milloraria la fluïdesa del trànsit.