Fortuny veu 'assenyades i assumibles' les propostes de l'oposició als pressupostos

Publicat dijous 14 de Novembre de 2019 09:40
  • Laura Casas

L’equip de govern de Tarragona ultima la proposta de pressupostos. La setmana vinent obrirà una ronda de contacte amb tots els partits per veure quines prioritats presenten i mirar d’encaixar les seves demandes. Els comptes s’estan tancant a nivell tècnic especialment pel que fa al capítol 1, de la despesa de personal, i l’alcalde, Pau Ricomà, té un paper destacat en la seva configuració.

Ho ha destacat el regidor de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, que ha explicat que a partir de la setmana vinent hi haurà possibilitats de negociació amb les forces polítiques.

Diu que ja li estan arribant propostes dels diferents partits i que, de moment, les troba molt assenyades i assumibles. La majoria estan relacionades amb les mancances en microurbanisme, una de les assignatures pendents. La previsió és poder portar els números al ple de desembre.

Un Fortuny que, d’altra banda, valora positivament l’evolució de les finances municipals després de les mesures que van emprendre quan van accedir al govern. Diu que l’Ajuntament tancarà l’any en positiu, de manera que de cara al 2020 es podrà recórrer al crèdit, que era una de les pors que es tenia. Explica Fortuny que s’està començant a revertir la situació que es van trobar i que ja es va ingressant lleugerament més del que creix la despesa.