'Fràgil Equilibrio' enceta les sessions prèvies del REC 2019

Publicat dimecres 06 de Novembre de 2019 12:27
  • Laura Casas

Aquest dimecres s’inicien les sessions prèvies del Festival REC 2019 amb la projecció de ‘Fràgil Equilibrio’ i la presència del seu director, Guillermo García López. Es tracta d’un llargmetratge que ha estat guardonat amb el Goya 2017 al Millor Documental. Amb la participació de l'expresident d'Uruguai José Mujica es planteja un retrat del món en el que vivim a través de tres històries a tres continents diferents: dos executius japonesos a Tokyo amb vides basades en el consumisme i el treball per a corporacions; una comunitat subsahariana al Gurugú, a tocar de la tanca de Melilla, frontera entre Àfrica i Europa; i diverses famílies espanyoles destruïdes per la crisi, i totes les conseqüències.

La projecció serà a les 20h, al CaixaForum Tarragona. Els assistents tindran l’ocasió de gaudir de la presència del director de la pel·lícula, Guillermo García López, que participarà en el fòrum posterior al film, recollint les preguntes dels espectadors.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, ha explicat que el llargmetratge recull les llums i ombres de la societat però amb un missatge esperançador.

El REC 2019 es durà a terme del 3 al 8 de desembre, però durant aquest mes de novembre es podran veure de manera prèvia algunes pel·lícules del Programa Emergències. La propera projecció serà el 13 de novembre, amb La mujer de la montaña, una producció d’Islàndia, França i Ucraïna.