Entrevista a Fran Miranda

Fran Miranda: 'Per passar de la segona fase, hem de guanyar algun partit fora de casa'

Publicat dimecres 07 de Abril de 2021 15:12
  • Joan Mercadé

El jugador del Nàstic, Fran Miranda, recalca que per assolir l’objectiu han de guanyar algun dels partits que té l’equip fora de casa. L’extremeny és coneixedor que en aquesta categoria sempre costa més aconseguir els tres punts com a visitant, però que ho intentaran. Tot començarà aquest diumenge a les 17 hores contra l’Alcoyano, un rival que coneix. Pensa que el Nàstic està “capacitat per guanyar” aquest partit. Miranda també ha confessat que està sent una temporada complicada per les lesions que està patint.

Aquest dimecres, el migcampista ha estat el protagonista del Sempre Nàstic. Sobre l’actualitat de l’equip, Miranda ha dit que les coses les estan fent molt bé i que els registres de la primera fase són molt bons. Ara bé, comenta que per acabar de ser un equip infal·lible, han de guanyar fora de casa. Miranda recalca la dificultat de guanyar com a visitants a la categoria, però creu que per passar de la segona fase ho han de fer.

La primera oportunitat que tindrà el Nàstic serà aquest diumenge a les 17 hores contra l’Alcoyano. Miranda, qui hi va estar en dues etapes, afirma que guanyar a El Collao serà complicat i que no poden regalar res al rival. Tot i això, l’equip és coneixedor que la segona fase serà més complicada i que tots els punts seran vitals. Miranda veu al grup capacitat per poder guanyar.

Aquesta temporada, Fran Miranda ha jugat en 13 partits durant la primera fase i 61 minuts del primer partit de la segona contra el Villarreal B. S’ha perdut dos partits per sanció i tres per lesió, un mal de cap que ha hagut d’aguantar l’extremeny. Diu que està sent una temporada complicada perquè mai s’havia lesionat tant de temps. Tanmateix, comenta que està content per com fa les coses l’equip i per ampliar el seu contracte una temporada més. 

Pel partit de diumenge, el Nàstic recuperarà un jugador important i que porta sis partits sense jugar. Miranda té clar que serà important que torni, ja que és un jugador clau. També ha dit que és necessària la tornada del seu capità, Jesús Rueda, ja que quan hi són tots, ho noten.