Futur incert per les competicions esportives

Publicat dilluns 16 de Març de 2020 08:57
  • Jordi Blanch
  • Esports

Futur incert per les competicions esportives per poder finalitzar la temporada. El mon de l’esport resta aturat per les restriccions del Covid-19, d’aquesta manera des de finals de la setmana passada els club més emblemàtics de la ciutat i tots els amateurs i de formació han deixat d’entrenar, a més aquest cap de setmana ha estat el primer sense competicions oficials.

El Nàstic, el Club Basquet Tarragona, el Vòlei Sant Pere i Sant Pau i el TGN Basquet han vist com de moment les seves competicions resten aturades almenys durant els propers quinze dies.

De moment són pocs els que parlen de la possibilitat de no poder finalitzar les competicions pel fet o bé de que les restriccions s’allarguin en el temps o perquè no quedin dates suficients com per jugar totes les jornades que quedin pendents. En aquest sentit, en el futbol la RFEF podria contemplar diferents escenaris.

Sense un plantejament clar per part de la Federació és difícil saber que pot passar, però una possibilitat que apunten diferents entesos en la matèria, estarien parlant de que en cas de donar per finalitzada la temporada, no hi hauria descensos, però si que hi haurien ascensos i per tant totes les categoria nacionals arrencarien la temporada que ve amb més equips.

En el basquet i el Voleibol la mesura podria ser similar, per el que esta clar és que la FEB i la RFEVB tampoc no s’han pronunciat la respecte i ara per ara, tots els ens organitzatius confien en poder restablir la normalitat en poques setmanes.