Gemma Gómez es formarà al Canadà amb una beca de la Fundación Amancio Ortega

Publicat dilluns 12 de Febrer de 2018 12:17
  • Tere Ortega

Una estudiant tarragonina de quart d’ESO de l’Escola de les Dominiques ha estat escollida entre 10 mil candidats per cursar primer de batxillerat als Estats Units.

El cas de la Gemma Gómez Pàmies és similar al de Marc Velasco, de l’Institut de Sant Pere i Sant Pau, que també es desplaçarà el curs vinent a un centre educatiu d’Amèrica del Nord per seguir els seus estudis.

La Gemma i el Marc són dos dels 500 alumnes becats per la Fundación Amancio Ortega que té l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de la llengua anglesa i la immersió en la cultura estrangera.

Per obtenir l’ajuda, la jove de la ciutat ha hagut de superar diferents proves. A tot plegat, s’hi ha afegit una valoració de la capacitat econòmica familiar.

Gemma Gómez ha explicat a Tarragona Ràdio que marxarà al Canadà el 29 d’agost. Diu que vol ampliar al seva formació mab anglès i que té ganes de contactar amb el sistema educatiu canadenc.

La professora de Llengua de les Dominiques, Núria Coll, ha explicat com des de l’escola s’ha donat suport i acompanyaments a les estudiants que optaven a les beques.

Altres dues alumnes de les Dominiques s’han quedat a un pas de ser seleccionades. Marta Pastor Tejada s’ha quedat a unes dècimes de la beca i Elisabeth Anadon, fora per renda familiar.