Gerard Armillas es col·loca tercer a la general de la Copa d'Espanya i David Gómez lidera les Grans Clàssiques catalanes

Publicat diumenge 11 de Març de 2018 20:58
  • Tere Ortega

Armillas ha entrat quart a meta en la tercera prova de la Copa d’Espanya que s’ha disputat aquest diumenge a la localitat murciana d’Alcantarilla. El corredor del Team Compak-Club Ciclista Campclar ha arribat a 14” del vencedor, Juan Pedro López (Polartec-Kometa).

Després del Trofeo Guerrita, Gerard Armillas, se situa en el podi de la classificació general de la Copa d’espanya. El ciclista del Campclar és tercer amb 265 punts. El nou líder del campionat estatal amateur és Antonio Soto (Lizarte).

Armillas va ser tercer en la primera prova de la Copa d’Espanya disputada a Don Benito i 14è a l’Aiztondo del passat cap de setmana.

La propera prova de la Copa d’Espanya serà el Memorial Valenziaga que es correrà a Eibar el 8 d’abril.

 

David Gómez lidera les Grans Clàssiques

 

D'altra banda, el també ciclista del Compak-Campclar, David Gómez lidera les Grans Clàssiques de la Federació Catalana de Ciclisme després que s’hagin disputat les tres primeres proves.

Gómez va aconseguir una 3a posició aquest dissabte en el Trofeu Joan Escolà de Sabadell i aquest diumenge ha estat tretzè en el mític Campionat de Sabadell de 120 quilòmetres i amb el Collet de Lligaboses a poc més de 20kms de meta.

La propera cita amb les Grans Clàssiques serà el 21 d'abril amb el III Gran Premi Corvi a Terrassa.

 

Gerard Armillas, podi a la general de la Copa d'Espanya i David Gómez, líder de les Grans Clàssiques catalanes