Gerard Boyer finalista al millor llibre de fotografia PhotoEspaña 2018

Publicat dimarts 15 de Maig de 2018 10:23
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

«Ser de la Cala» de l’autor Gerard Boyer és un dels finalistes al premi PhotoEspaña, al millor llibre de fotografia de l’any. De les 350 inscripcions rebudes s’han seleccionat 57, 17 d’elles en categoria nacional. Al llibre s’indaga en els territoris de la seva infància i del seu àlbum familiar, reflexionant sobre la naturalesa de la memòria i dels records.

La selecció l’ha realitzada un comitè d’experts que ha valorat la qualitat i l’originalitat de les propostes rebudes. Boyer enfoca els seus projectes observant la relació entre el pas del temps i les vivències íntimes, així com l’entorn en les quals es produeixen. A més, centra la seva atenció en el límits entre l’urbà i la naturalesa. Al llibre es podran comparar fotos d’ara i del passat i, així, poder barrejar l’espai temporal.

Gerard Boyer explica que la idea del llibre va sorgir quan estava fent el treball de fi de cicle a l’Escola d’Art de Tarragona.

Tota la selecció estarà exposada a la Biblioteca Nacional del 6 de juny al 23 de setembre. Durant la primera setmana es coneixeran els guanyadors de totes les categories.