Gerard Figueras
Secretari General de l'Esport

Gerard Figueras: 'Els Jocs Mediterranis són un repte per al país'

Publicat dimecres 26 de Octubre de 2016 10:16
  • Tere Ortega

La Generalitat assegura que la construcció del pavelló Sant Jordi i del Palau d’Esports va a un bon ritme i fins i tot es troba per sobre del programa previst.

El Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, ha realitzat aquest dimarts una visita a les obres que impulsa l’administració catalana en vista als Jocs Mediterranis.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, Figueras ha confirmat que s’arribarà a temps de tenir-lo tot llest pel juny de 2017 i per fer provatures prèvies de les instal·lacions.

El Secretari General de l’Esport assegura que els Jocs Mediterranis són un repte pel país. Diu que Catalunya demostrarà la seva capacitat organitzativa i el seu valor esportiu.

El Coordinador General dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, va acompanyar Figueras en el seu recorregut per les instal·lacions esportives en obres.

Va destacar el compromís de la Generalitat en el projecte.

Villamayor ha destacat la projecció i visibilitat que ha donat a Tarragona i els Jocs Mediterranis la final de la Supercopa de Catalunya entre el Barça i l’Espanyol disputada al Nou Estadi.