Gonzalo Romero tanca la seva primera temporada com àrbitre de 2B

Publicat dilluns 27 de Juliol de 2020 10:50
  • Joan Mercadé

Gonzalo Romero, l’únic àrbitre tarragoní de Segona Divisió B, fa una valoració molt positiva en l’àmbit personal d’aquesta temporada. S’ha sabut adaptar bé a aquesta nova categoria per ell, ja que l’any passat estava a Tercera Divisió. Té moltes ganes i il·lusió per la nova temporada, tot i que encara no sap ni quan començarà la temporada ni quan faran les proves físiques amb els altres àrbitres.

Tot i el final de temporada afectat pel coronavirus, l’àrbitre s’ha mostrat content per la forma d’adaptar-se que ha tingut a la Segona Divisió B. Aquest era el seu primer any a la categoria i després dels 9 partits que ha xiulat, fa una valoració molt positiva personalment. 

Quan es va haver de parar la competició, Romero estava en el millor moment personal. Se sentia bé sobre el terreny de joc i estava més adaptat a la categoria quan tot el futbol es va parar a escala nacional. Aquest final inesperat ha fet que agafi amb moltes més ganes la nova temporada.

L’àrbitre tarragoní lamenta que encara no se sàpiga quan començarà la temporada de manera oficial ni quan s’iniciaran les proves físiques que cada temporada han de fer els col·legiats. Fins que no ho pugui fer amb grup, ho farà de manera individual per arribar en forma el dia de les proves.

Ha arbitrat 9 partits aquesta temporada. Quatre del grup dos, amb equips importants com la Cultural y Deportiva Leonesa; dos al grup u, un dels quals del líder, la Peña Deportiva; un al grup quatre, en el qual jugava el Yeclano, equip de playoff i dos del grup del Nàstic.