Roda de premsa

Gordillo: «És un orgull venir aquí, al meu equip»

Publicat dimarts 15 de Maig de 2018 07:10
  • Nàstic
  • J.A.López / TarragonaDigital

José Antonio Gordillo ja ha dirigit les primeres paraules com a nou entrenador del Nàstic. L'andalús, exjugador entre el 1998 i el 2003, arriba acompanyat per Abel Segovia, nou segon entrenador, i Jordi Abella, qui recupera el càrrec de preparador físic del primer equip. Xisco Muñoz i Alberto Berrocal, fins ara encarregats d'aquests dos rols dins del cos tècnic, han estat rellevats després de la incorporació d'un Gordillo que ha deixat clar que «és un orgull venir aquí, al meu equip. No podia dir que no, ho tenia clar des de la primera trucada».

El nou entrenador ha avisat que els jugadors «han de recuperar el seu estat mental i futbolístic» després d'una campanya on els grana han mostrat molts alts i baixos: «Ha estat irregular, tenim poc temps però intentarem ser el millor equip dels sis que lluitaran pel descens».

 Andreu: «Hem de buscar un revulsiu»

Josep Maria Andreu, president del Nàstic, també valorava l'arribada de Gordillo a la banqueta grana assegurant que el vessant directiu del club és conscient de la culpa que tenen: «El consell assumeix el 100% de la responsabilitat, nosaltres hem de respondre». Qui no ha respost avui és Emilio Viqueira. El director esportiu s'ha absentat de la roda de premsa «per un tema personal, tinc previst reunir-me amb ell demà i després de la reunió farem les valoracions que toqui», ha assegurat Andreu.

El màxim mandatari grana, conscient que «hem de buscar un revulsiu» ha aprofitat per excusar-se davant l'entorn: «Demanem disculpes a l'afició pels moments que estem vivint».