‘Hazte humano. Tengas la edad que tengas’, l'evolució humana per Eudald Carbonell

Publicat dimarts 07 de Gener de 2020 11:01
  • Tarragona Ràdio
  • Cristina Serrano

‘Hazte humano. Tengas la edad que tengas’ és el títol del nou llibre d’Eudald Carbonell que explica els fets característics de l’evolució humana. Un text escrit juntament amb Carlos Díez, i que també inclou il·lustracions de Mabel Esteban. En 21 capítols, realitza un recorregut per les principals adquisicions que s’han aconseguit com a espècie i les causes que fan que siguem com som. Un llibre transdisciplinari, de filosofia, on els autors s'interroguen racionalment sobre el que som i com podem fer millor les coses.

Una lectura dirigida a tots els públics, en particular als més curiosos, que presenta la humanització com una contínua emergència de facultats que van sorgint a mesura que som capaços d'unir tècnica, sociabilitat i intel·ligència. L’autor, Eduard Carbonell, explica també com ha millorat l’espècie gràcies a les descobertes que han fet possible la modificació de l’ésser humà.

També tracten el desenvolupament tecnològic, afirmant que està comportant un canvi a les vides de les persones.

En el llibre, el disseny i les il·lustracions adopten un paper molt important, ja que complementen la lectura, dotant de dinamisme i alegria al text.