Hollywood aterra al Palau de Congressos

Publicat dimecres 07 de Novembre de 2018 16:36
  • Tarragona Ràdio
  • Tarragona Film Office

Els actors Mads Mikkelsen i Sofia Boutella (coneguts per la sèrie Hannibal) protagonitzen la campanya publicitària de l’empresa alemanya d’il·luminació Occhio, que es va rodar íntegrament al Palau Firal i de Congressos del 21 al 23 d’agost amb el suport de l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme, la Tarragona Film Office. Es tracta d'una de les empreses més innovadores en il·luminació i líder de mercat a Alemanya en el sector d’il·luminació de disseny i alta qualitat. Va escollir el Palau de Congressos per la versatilitat de la localització i per la seva arquitectura moderna i sòbria.

A més de la projecció per a la ciutat, el rodatge ha deixat un impacte econòmic d’aproximadament 80.000 euros. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, destaca l’esforç per convertir l’activitat de la Tarragona Film Office en un dels eixos estratègics de la promoció turística de Tarragona és una aposta de futur.

Mikkelsen, d’origen danès, és considerat un actor de culte, en part per la seva interpretació a la pel·lícula Jagten (La caza) del director Thomas Vinterberg, amb què va obtenir el premi a millor actor al Festival de Cannes de 2012, i per ser el protagonista de la sèrie Hannibal entre 2013 i 2015. També és conegut pel seu paper a Casino Royal, la 21a pel·lícula de la saga James Bond. Per la seva banda, Sofia Boutella és coneguda per les seves aparicions a Atómica, juntament amb Charlize Theron, i a Star Trek: más allá. Enguany una altra estrella de Hollywood ja havia visitat Tarragona amb motiu d’un rodatge: l’actor Til Schweiger, que va protagonitzar l’espot de l’iPhone X per al mercat rus.

 

Vídeo llarg a Youtube: https://youtu.be/QAmK2Byy-18