I ara toca guanyar fora de casa

Publicat dijous 11 de Abril de 2019 08:57
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

La plantilla del Nàstic sap que si es volen assegurar la continuïtat a la categoria, a banda dels punts de casa, han de sumar en un desplaçament.

L'última i de fet única victòria lluny del Nou Estadi aquesta temporada va ser al camp de l'Extremadura el 16 de desembre en el que va ser penúltim partit del 2018. Miguel Palanca admet que a casa, amb el suport de la gent, ho tenen bé, però que si volen sortir del pou no n'hi ha prou.

La pròxima oportunitat per treure l'assignatura pendent la tenen a Almeria, aquest dissabte.

El futbolista tarragoní va jugar aquest passat diumenge per primer cop de titular des que s’ha incorporat aquest hivern.

Diu que ja tenia ganes de tornar ajudar l’equip i que treballa en el dia a dia per vestir-se de curt cada cap de setmana.

La victòria del passat diumenge a casa, diu Palanca, és important no tant a nivell de classificació i sí per la confiança que els 3 punts donen al vestidor.

Acostumats a viure en situacions com l’actual, en la zona baixa de la taula, Palanca espera que en aquesta recta final de lliga sàpiguen superar-se tal i com ha passat les dues últimes temporades.

El futbolista diu que pot ser positiu que a la categoria els donin com a equip ja descendit i puguin estar en cada partit sense la pressió afegida.

Ahir l’equip va tornar a la feina. A banda de l’entrenament hi va haver sessió de vídeo.