Autor: CUP

Autor: CUP

Inés Solé substitueix a Laia Estrada com a regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona

Publicat dijous 25 de Febrer de 2021 10:56
  • CUP
  • Joan Mercadé

Inés Solé serà l’encarregada de substituir a Laia Estrada com a regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona. L’Assemblea Local del grup anticapitalista la va escollir en la sessió d’aquest dimecres i serà la nova regidora al consistori. Solé era la número tres a les passades eleccions municipals per part de les cupaires. La figura de portaveu l’ocuparà l’actual consellera Eva Miguel.

La regidora, que ocuparà el seu lloc un cop Laia Estrada deixi de ser-ho al proper Consell Plenari, s’ha mostrat il·lusionada per aquest repte i posa el seu càrrec a disposició de la ciutadania de Tarragona. Afirma que vol contribuir al creixement d’un projecte com el de la CUP, el qual permet que hi hagi canvis.

En la mateixa línia ha parlat la nova diputada electa al Parlament, Laia Estrada. Diu que la CUP ha estat determinant per “acabar amb l’era Ballesteros”. Tanmateix, vol que el canvi de color al govern també sigui una nova manera d’encarar polítiques municipals.

Un cop entri al Parlament, Estrada ha reafirmat que la principal reclamació que farà pel territori és “acabar amb l’opacitat i impunitat del complex petroquímic”.

Inés Solé, llicenciada en dret per la Universitat Rovira i Virgili, aviat va orientar els estudis cap a l’especialització en la defensa dels drets humans. La nova regidora també lidera i presenta el programa de Tarragona Ràdio ReAcciona, “un espai d’actualitat sobre drets humans i pau, acció i transformació social”.

La nova portaveu de la CUP a l’Ajuntament, Eva Miguel, ha agraït el treball que ha fet la Laia Estrada i també ha donat la benvinguda a la nova regidora. Afirma que “comença un nou cicle amb cares noves, però que el projecte de la CUP continua estant sobre la taula”.