Ingressa a presó un home detingut a Reus per quatre robatoris amb força i un robatori violent

Publicat dimarts 14 de Novembre de 2017 13:24
  • Tarragona Ràdio

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dijous un home, de 22 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Un Mosso fora de servei es va adonar que un individu anava mirant a l’interior dels vehicles estacionats i observava, amb actitud vigilant, les cases del barri Niloga. L’agent va contactar amb la comissaria de Reus i ràpidament van arribar al lloc diverses patrulles. En aquest impàs, l’individu havia marxat del barri però els agents, amb la descripció facilitada pel mosso fora de servei, el van localitzar i detenir poc després.

Un cop en dependències policials, els Mossos van trobar indicis que relacionaven el detingut amb altres fets delictius. Un d’ells era un robatori amb força en un bar del barri Ample de Reus, el dia 20 d’octubre.

El mateix dia, el presumpte lladre va cometre un robatori violent al barri Sant Jordi.

El passat dijous es van produir dos robatoris amb força més. El primer, en el mateix bar que va patir el robatori el dia 20 d’octubre. En aquest cas, l’autor va trencar la porta i va forçar dos panys per emportar-se els diners de la caixa enregistradora.

El segon robatori, en grau de temptativa, es va produir en un pis del barri Lladoners. L’home va saltar la tanca però no va aconseguir robar res, ja que una veïna el va sorprendre i va fugir.

El detingut, amb nombrosos amb antecedents policials, va passar a disposició judicial el passat dissabte i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Entre els objectes trobats al domicili de l'arrestat hi havia diverses joies que els Mossos ja han donat d’alta a l’Exposició virtual d'objectes recuperats. Aquest espai, disponible a través del web dels Mossos d’Esquadra, mostra tots els objectes recuperats durant les actuacions policials per a què puguin ser reconeguts pels seus legítims propietaris.