Autor: ACN

Autor: ACN

IQOXE destina més de 2,8 MEUR a atendre prop de 200 reclamacions relacionades amb l’accident del passat 14 de gener

Publicat dimecres 13 de Gener de 2021 17:42
  • Tarragona Ràdio
  • La Canonja
  • IQOXE

IQOXE destina més de 2,8 milions d’euros a atendre prop de 200 reclamacions relacionades amb l’accident del passat 14 de gener.
En un comunicat, l’empresa detalla que ha donat resposta als sinistres notificats per veïns sense assegurança pròpia o que han tingut problemes amb les seves asseguradores.
Defensen que han donat atenció i suport als veïns que, a conseqüència de l’accident, van patir danys materials en els seus immobles i propietats.
En aquest àmbit, s’han atès fins ara prop de 200 reclamacions per un valor conjunt de més de 2,8 milions d’euros.
IQOXE i la resta d’empreses del Grupo Industrial CL duran a terme un minut de silenci aquest proper dijous, tot coincidint amb el primer aniversari de l’accident.
La companyia també explica que la inversió d’IQOXE per a la reconstrucció de les seves instal·lacions supera els 27 milions d’euros. 
Aquesta renovació i optimització permetrà mantenir la producció al polígon petroquímic del Camp de Tarragona, destinant gairebé 4 milions en seguretat.
IQOXE explica que ja ha completat la instal·lació d’una nova subestació elèctrica i que ha sotmès totes les seves instal·lacions a controls de seguretat, tant interns com externs a la pròpia empresa.
Les inversions inclouen la construcció de nous tancs per a l'emmagatzematge de matèries
primeres i de productes finals en les instal·lacions de derivats, així com la reconstrucció
de naus d'envasats.