IQOXE obre una investigació interna sobre les causes de l’accident

Publicat dimecres 15 de Gener de 2020 12:33
  • Jan Magarolas Guinovart

IQOXE obre una investigació interna sobre l’accident del polígon sud, però assegura que el futur de la seva empresa i dels llocs de treball estan assegurats.

L'empresa Industrias Químicas del Óxido de Etileno (IQOXE) de Tarragona ha obert una investigació interna per determinar les causes de l'accident. L'explosió es va produir en una de les quatre plantes de productes derivats, concretament la nova planta que es va posar en marxa el juny del 2017 i que hi havia funcionat "amb normalitat" en aquest període. El conseller delegat d’IQOXE, José Luis Morlanes, s’ha mostrat molt colpit per la situació dels companys afectats. 

IQOXE considera que van seguir correctament la situació i explica que en tot moment van treballar en coordinació amb Bombers. Morlanes ha garantit la continuïtat de l’empresa tot i l’accident i que els llocs de treball estan assegurats.

A hores d’ara, l’empresa no pot dir res sobre les causes de l’explosió perquè la zona està restringida, la planta es troba confinada pels Bombers i encara crema un tanc de manera controlada.