Isaac Valiño renova pel Vòlei SP i SP

Publicat dilluns 22 de Juny de 2020 10:12
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Firmarà la seva sisena temporada al club tarragoní des de que va començar en la categoria cadet. El passat divendres a la tarda Valiño es va reunir amb el tècnic i president del club.

Alfonso Periañez es mostra content per l’acord amb el jugador. Diu que és un referent de la cantera i en destaca el caràcter guanyador i que tant ajuda a l’equip dins i fora de la pista. El jugador no ha tingut dubtes en seguir a l’equip, tot i que ha rebut diferents ofertes per canviar d’aires.

Parla del molt que significa per ell el Volei SP i SP i la implicació que en tot moment ha volgut tenir, fins al punt de jugar en més d’un partit amb molèsties com va ser el cas dels compromisos que es van jugar a la Copa Principe.

Divendres es va escenificar a les oficines del club la continuitat amb la signatura del contracte que el lligarà a l’entitat almenys per una temporada més. És la segona oficial, ara fa unes dies ja es va arribar a un acord amb Elio Carrodeaguas. El jugador es recupera d’una operació a l'espatlla dreta, tot i que el cap ja el té posat en estar a punt per l’inici de la pretemporada.