Iván López passa pel quiròfan per operar-se el genoll

Publicat divendres 12 de Octubre de 2018 12:39
  • Nàstic
  • Esports
  • TarragonaDigital

Iván López s'ha lesionat greument. El futbolista del Nàstic cedit pel Llevant s'ha lesionat de gravetat en el genoll esquerre, aquell on va patir un trencament de lligaments creuats durant la darrera etapa al conjunt valencià, i ha hagut de passar per quiròfan per posar remei a unes molèsties que li han impedit competir en els dos darrers partits de lliga. La lesió actual se situa al menisc després que una de les sutures que se li van practicar quan es va trencar al Llevant hagi deixat de realitzar la seva funció, perjudicant el menisc afectat anteriorment.

Iván López ha hagut de prendre una decisió complicada. Davant una lesió d'aquestes circumstàncies existeixen dues opcions a l'hora de tractar la recuperació. La més radical és la d'extirpar el menisc, possibilitat que produeix una tornada als terrenys de joc més ràpida però que, a la llarga, provocaria problemes en l'articulació del jugador.

L'altra, l'opció escollida, és la de tornar a intervenir quirúrgicament el menisc per realitzar novament una sutura. Aquesta solució, menys dràstica que la primera, podria provocar un termini de recuperació d'entre dos i tres mesos depenent de l'evolució del pacient. Aquest panorama és el que va haver de fer front el futbolista francès, aleshores blaugrana, Jeremy Mathieu l'abril del 2016.

Iván López havia disputat fins ara un total de 325 minuts amb el Nàstic després de jugar tot el partit davant Las Palmas, Osasuna i CF Reus. En el seu debut, contra el Rayo Majadahonda, només va poder competir 55 minuts a causa del baix nivell de forma que tenia en la seva arribada a Tarragona, plaça on volia recuperar el seu millor nivell esportiu després d'una de les lesions més complicades del món del futbol.