Ja és oficial: José Antonio Gordillo, nou entrenador del Nàstic

Publicat dilluns 14 de Maig de 2018 17:39
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

El Consell d'Administració ha donat llum verda al darrer tràmit i José Antonio Gordillo serà presentat aquesta tarda a partir de les 19.00 hores

ACTUALITZACIÓ: Ja és oficial. José Antonio Gordillo es fa càrrec del Nàstic els pròxims tres partits per intentar assolir la permanència. Avui dilluns a les 19.00 hores es realitzarà la presentació de l'andalús amb la presència del president Josep Maria Andreu.

 

ARTICLE ORIGINAL: José Antonio Gordillo és l'home escollit per evitar el descens del Gimnàstic de Tarragona a Segona B. Gordillo serà el nou entrenador dels grana en substitució de Nano Rivas i es convertirà en les properes hores en el quart tècnic del Nàstic aquesta temporada. Procedent del cos tècnic del Llevant —l'equip que, tot just ahir, vencia el Barça a Primera Divisió en partit de lliga—, l'arribada de Gordillo a Tarragona es produirà de manera imminent, en les properes hores.

 

El Consell d'Administració del club haurà d'aprovar aquesta mateixa tarda la decisió, que ja està presa. Serà llavors, un cop ja ratificada, que el club la comunicarà de manera oficial.

 

Gordillo, tercera etapa al Nàstic
La vinculació de José Antonio Gordillo amb el Gimnàstic de Tarragona no ve pas de nou. Entre els anys 1996 i 2004 va ser-ne jugador i, de fet, un dels membres més carismàtics de la plantilla grana de l'època. L'any 2010 va fitxar com a secretari tècnic, però aquesta etapa va durar mesos i, al mes de desembre del mateix any, va presentar la seva dimissió.

 

Quart entrenador de la temporada
Gordillo es converirà, doncs, en el quart entrenador que té el Nàstic aquesta temporada. A la primeria de la temporada, el club va destituir Lluís Carreras, quan tot just s'havia disputat la quarta jornada de la Lliga. El Nàstic va optar per Antonio Rodríguez, 'Rodri', que també va acabar cessat a la jornada 21. El seu substitut va ser Nano Rivas, que la temporada anterior havia dirigit el club, per salvar-lo, en les darreres tres jornades, amb ple de victòries. I casualitats del futbol: enguany, a tres jornades pel final, el cessat és Nano i Gordillo li prendrà el relleu.