Roda de premsa de Javi Márquez

Javi Márquez : "Hem de ser forts i tenir una mentalitat valenta"

Publicat dimecres 16 de Maig de 2018 13:14
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

El jugador del Nàstic ha explicat que els hi ha demanat José Antonio Gordillo en les primeres xerrades que han mantingut amb el tècnic.

Dos entrenaments ja sota les ordres del tècnic de Morón i on la intensitat ha estat una de les pedres de toc. Excepte Fali i Arzo lesionats la resta entrenen tots sota les ordres de Gordillo, tot i que sembla que per dissabte podria comptar tant amb el defensa com amb el migcentre.

Aquest dimecres ha parlat uns dels veterans de la plantilla com és Javi Márquez. El migcampista, fa una crida a l’afició i assegura que han de sortir a menjar-se al rival aquest dissabte.

El futbolista grana, diu que no poden demanar res als aficionats, però si que volen fer una crida a l’unitat i tots junts buscar els tres punts davant la "Cultural y Deportiva Leonesa".

Javi Márquez diu que tots són responsables del que ha passat aquesta temporada, però reconeix que els veterans intentant ajudar als més joves i amb menys experiència a treure endavant una situació complicada i complexa.

La plantilla continuarà preparant aquest dijous i divendres el partit del proper dissabte a les 4 de la tarda al Nou Estadi davant "La Cultural y Deportiva Leonesa", partit que xiularà el basc Iñaki Vicandi Garrido.