Roda de premsa de Javi Márquez

Javi Márquez: "El partit davant el Cadis ha de ser el punt de partida"

Publicat dijous 08 de Febrer de 2018 06:57
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

El Nàstic té clar quin és el punt de partida d’aquesta nova etapa. Amb l’arribada de Nano Rivas a la banqueta i tal com va mostrar l’equip en el primer partit del tècnic a la banqueta buscarà ser dominador dels partits.

El migcentre Javi Márquez diu que volen ser el mateix equip a casa que a fora. El barceloní, assegura que seran un equip compacte, solid, solidari i a partir d’aquí anar creixent.

Javi Márquez ha parlat del seu debut com a titular, tot i que ja havia jugat uns minuts a Gijón. El migcampista, diu que encara li queda camí per anar millorant, però es mostra content pel grup i per a ell personalment.

Márquez, parla de que han de continuar treballant bé i aconseguint resultats fora de casa, però sobretot aprovar l’assignatura pendent dels partits al Nou Estadi.

Aquest dimecres en la tornada a la feina hi ha hagut un entrenament molt físic amb un circuit exigent que ha preparat el preparador físic Alberto Berrocal.

En la tornada al feina ja han participat amb la resta Uche, Tejera i Jean Luc i només Djetei entrena al margé, tot i que aquest dimecres per precaució no han entrenat Barreiro i Matilla. Álvaro Vázquez ha entrenat amb normalitat i Gaztañaga amb permís del club per la seva paternitat no estava aquest dimecres a l’entrenament.

La plantilla continuarà preparant des de 2/4 de 11 el partit de diumenge a Albacete i que xiularà el basc Vicandi Garrido.