Javi Márquez: 'He patit molt des de fora'

Publicat dimecres 04 de Desembre de 2019 11:46
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Javi Márquez

Javi Márquez reconeix que ho ha passat molt malament al llarg d’aquests mesos de lesió. Va jugar els seus primers minuts oficials el passat diumenge al camp del Prat, després de gairebé tres mesos i mig lesionat.

El capità del Nàstic va lesionar-se la darrera setmana de pretemporada i fins ara no ha estat recuperat. S’han anat allargant els períodes de recuperació i tot plegat a impedit la participació d’un dels jugadors en que el club confia més aquesta temporada en la zona de creació al mig del camp.

Javi Márquez ha fet aquest dimecres la seva primera roda de premsa de la lliga i ha parlat d’aquest llarg període apartat dels terrenys de joc. Ho ha definit com un període en el que ha patit molt, per un costat perquè s’han anat allargant els períodes de recuperació i per altre per el patiment que li ha produït veure que l’equip ho passava malament per la mala dinàmica a la lliga.

El futbolista grana, ha parlat del que han significat aquestes dues victòries seguides que ha sumat l’equip ara amb Toni Seligrat a la banqueta. Márquez diu que al futbol tot canvia d’un dia a un altre depenen dels resultats. Però assegura que cal anar amb pausa i que ni abans eren tant dolents, ni ara són tant bons.

El migcampista, assumeix el «rol» de jugador important, però diu que tothom ha de complir amb el seu paper per lluitar i poder aconseguir l’objectiu.