Javi Márquez, sobre la seva retirada: 'Les situacions que hi va haver al Nàstic no han estat favorables per mantenir la il·lusió'

Publicat dilluns 23 de Novembre de 2020 14:23
  • Joan Mercadé


Entrevista a l'exjugador del Nàstic, Javi Márquez

L’exjugador i capità del Nàstic, Javi Márquez, ha afirmat que les situacions que s’han donat durant els últims anys al Nàstic no han afavorit a mantenir intacte la il·lusió per jugar. El migcampista ha passat aquest dilluns pel Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio per parlar sobre la decisió de retirar-se. El passat dijous 19 de novembre va anunciar que deixava el futbol de manera definitiva.

El català ha comentat que ha perdut la motivació per continuar jugant. Ha afirmat que hi ha hagut moltes situacions que no han estat positives i que l’han fet perdre les ganes de continuar. Una d’aquestes és el seu pas pel Nàstic. Ha afirmat que les situacions a Tarragona “no han estat del tot favorables perquè la il·lusió que tenia seguís intacte”. A més, reconeix que es van fer passos per una renovació, la qual no va arribar pel buit intern que sentia i que no es podia omplir fàcilment.

L’exjugador ha comentat que va passar un últim any i mig complicat al Nàstic. Va viure el descens de categoria amb l’equip i una temporada complicada en el retorn a Segona B. Aquestes circumstàncies, sumades a les lesions que va patir l’últim any, van fer que Màrquez no volgués viure una situació similar. Tanmateix, ha deixat clar que ho va donar tot per la samarreta i l’escut.

Márquez ha reconegut que un equip de l’entitat del Nàstic ha d’aspirar sempre a l’ascens de categoria i a jugar al futbol professional. L’excapità ha desitjat la millor de les sorts per l’últim equip que el va veure jugar.

En el personal, el migcampista ha afirmat que té altres projectes en ment. Actualment, és comentarista de partits de Segona Divisió i segueix l’actualitat de l’Espanyol. De cara al futur, ha comentat que vol ser entrenador. L’exjugador ha afirmat que la seva figura relacionada amb el futbol no es quedarà aquí, sinó que continuarà amb altres projectes que l’aportin il·lusió.

Márquez va jugar 49 partits dividits en dues temporades i va marcar 3 gols en el seu pas per Tarragona. El més recordat serà el que fa contra el Castelló des del mig del camp. Ell no ho sabia, però aquell era l’últim gol que celebraria com a jugador de futbol.