Dimitrievski

Javi Márquez, tercer reforç d'hivern

Publicat dilluns 08 de Gener de 2018 23:16
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat

De fitxar joves promeses internacionals l'estiu del 2016 a fitxar joves jugadors estatals amb projecció l'estiu del 2017. I de joves futbolistes espanyols amb molt per demostrar a jugadors amb consolidada experiència al futbol professional. Aquestes són les passes de la direcció esportiva del Nàstic que s'estan confirmant amb el pas de les accions, sobretot després d'anunciar la incorporació de Javi Márquez com a tercer reforç d'hivern.

El conjunt grana ha aconseguit els serveis de l'exjugador de l'Espanyol que fins ara militava al New York Cosmos del 'soccer' nord-americà després d'arribar a un acord amb el jugador fins al mes de juny del 2020. Márquez, de 31 anys (11/05/1986), aterra can Nàstic per intentar capgirar la deficient capacitat de l'equip de crear joc i saber portar el ritme d'un partit. L'arribada de Matilla i Márquez en el lloc de Zahibo és una autèntica declaració d'intencions de l'objectiu d'una direcció esportiva que vol redreçar el rumb per procurar tenir una temporada molt més plàcida que l'anterior.

Amb quasi 160 partits d'experiència a Primera Divisió amb les samarretes de l'Espanyol, Elche, Mallorca i Granada, Javi Márquez s'incorporarà dimarts als entrenaments del Nàstic per adaptar-se el més ràpid possible i poder ajudar a l'equip que entrena Rodri. El club encara no ha anunciat la data de presentació d'un futbolista que s'uneix als experimentats César Arzo i Javi Matilla realitzats fins ara.

Javi Márquez es retrobarà al Nàstic amb el porter Stole Dimitrievski amb qui va coincidir dues temporades al Granada. El macedoni aleshores era el porter del filial del club andalús però entrenava cada dia amb el primer equip on va coincidir amb el migcampista.

Dimitrievski, diu que Márquez és un molt bon jugador i dels que diu que fa temps ja havien parlat del Nàstic i el català s’havia interessat per conèixer com eren les coses al club grana.

Dimi, ha destacat el que pot aportar Márquez al Nàstic un futbolista amb molta experiencia al futbol espanyol on ha jugat més de 150 partits a primera divisió.