Javi Ribelles, primer fitxatge del Nàstic en el mercat d’hivern

Publicat dimarts 14 de Gener de 2020 06:11
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

El Nàstic ha estrenat el capítol d’altes en el mercat de fitxatges després d’anunciar la incorporació de Javi Ribelles, migcampista valencià de 27 anys procedent de l’equip Unionistas de Salamanca FC, conjunt del grup II de Segona Divisió B. El nou futbolista nastiquer ha aconseguit desvincular-se de la seva actual entitat i arriba a Tarragona signant un contracte fins al juny del 2021, comprometent-se pel que resta de temporada i una campanya més com a futbolista de l’entitat.

Ribelles va néixer a la localitat valenciana de Paterna un 25 d’abril del 1992 i juga com a migcampista. L’esportista és dretà i acumula molta experiència en la categoria de bronze del futbol estatal. Des de l’estiu del 2018 ha defensat la samarreta salmantina, jugant més d’una cinquantena de partits i havent marcat sis gols. La campanya 2017-2018 va defensar els colors de l’Alcoyano, disputant 35 partits i marcant una diana. Abans, Ribelles havia estat integrant de l’Atlètic Llevant on en els dos darrers anys va competir en una seixantena de partits, marcant dos gols.

Format al futbol base del Valencia CF, Ribelles arriba a Tarragona per reforçar un centre del camp que ha estat un dels problemes de la confecció de l’equip durant l’estiu passat. S’espera que el jugador pugui incorporar-se als entrenaments durant la jornada de dimarts, tot i que no podrà ser inscrit fins que el club faci oficial la baixa d’algun futbolista inscrit en el primer equip. Cal recordar que homes com Lolo Plá, Damián Petcoff i Romain Habran es troben en la rampa de sortida, mentre que l’operació que portarà Bruno Perone a l’Hércules es podria anunciar en les pròximes hores.