Joan Antón agafa el relleu de Berta Cabré al capdavant de Càmpings Tarragona

Publicat dimarts 14 de Novembre de 2017 12:24
  • Tarragona Ràdio

Berta Cabré deixa el càrrec després de 8 anys liderant l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. En la darrera Assemblea General del passat 9 de novembre, es va fer la renovació de la junta i el seu nou president que a partir d'ara serà Joan Antón. En aquest sentit el nou president comptarà gairebé amb el mateix equip humà que hi ha hagut fins ara, amb la intenció de reforçar el paper de les comissions delegades perquè siguin dinàmiques i afegeixin noves incorporacions.

El president de Càmpings Tarragona Joan Antón, explica que agafa les regnes amb l’objectiu de consolidar la feina feta fins ara. Veu un futur optimista i destaca les estretes relacions amb el camp del coneixement i la formació. Ha posat com a exemple del postgrau d’innovació i gestió de càmpings, que enguany repeteix edició.

Des de gener i fins a octubre d'enguany, les pernoctacions

als càmpings de la Costa Daurada han augmentat un 4%, segons les dades facilitades per l’Observatori del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya. Càmpings Tarragona engloba 56 càmpings.