Joan Cortina renova el seu mandat a la Federació de bàsquet

Publicat dimecres 08 de Juliol de 2020 09:00
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


La Junta Electoral de la Representació Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha proclamat Joan Cortina com a president de la Representació Territorial per als pròxims quatre anys.

La candidatura de Joan Cortina ha estat l’única presentada, i ha estat avalada pel 92% dels clubs que composen el cens electoral . Aquest serà el segon mandat consecutiu , un Joan Cortina que ha volgut subratllar l' important suport dels clubs que amb un ampli número els hi han donat suport

Com marquen els estatuts, el president de la Territorial serà vicepresident de la Federació Catalana de Basquetbol, que ben aviat començarà el seu procés electoral.

La nova Junta Directiva està formada per Joan Cortina, Jordi Llaberia, Francisco Ramon Marqués , Artur Vilamajor , Josep Lluís Sancho , Josepa Alabartl, Judith Cabacés , Anna Marqués , Manel Requena i Alba Medina.

La proximitat als clubs de les comarques tarragonines és la prioritat d’aquesta nova Junta Directiva, que distribuirà entre els seus membres un nombre reduït de clubs al seu càrrec, per a què puguin dedicar-s’hi de manera personalitzada.

Cortina ha volgut destacar el paper dels clubs amb la seva feina. El més que probable retorn del CBT a la LEB Plata i els 3 equips de casa nostra que hi haurà a la Copa Catalunya Femenina. També està previst que cada un dels membres de la Junta Directiva formi part de les àrees organitzatives, que seran constituïdes properament.