Joan Oriol: 'Sempre estaré agraït al Nàstic'

Publicat divendres 20 de Novembre de 2020 11:44
  • Joan Mercadé


Declaracions de Joan Oriol 3

Declaracions de Joan Oriol 2

Declaracions de Joan Oriol

El lateral esquerre del Nàstic, Joan Oriol, s’ha mostrat agraït per tot el que li ha donat el club. Ha comentat que sempre ha estat un fan de l’equip i que se sent un privilegiat d’estar a Tarragona. A més, ha volgut aclarir que les declaracions que va fer després del partit del Lleida al Nou Estadi, en les quals comentava que l’equip havia fet caixa amb ell, no van ser encertades.

El jugador ha parlat en roda de premsa abans de la jornada de descans que tindrà l’equip aquest cap de setmana. Ha remarcat que sempre ha estat agraït al club per totes les oportunitats que li ha donat i que l’han convertit amb el jugador que és ara.

Entre altres coses, ha parlat de les declaracions que va fer després del partit entre Nàstic i Lleida al Nou Estadi. En la seva intervenció va dir que el club havia fet caixa amb ell. Oriol ha comentat que aquestes declaracions van estar fora de lloc i que no van ser les encertades. Unes paraules que va dir en calent després d’un partit on va haver de suportar pressions dels aficionats i que havia tingut la intensitat d’un derbi.

Pel fet de ser del territori i de tenir la família a Tarragona, Joan Oriol se sent un privilegiat d’estar al Nàstic. En l’apartat personal, ha comentat que ha de donar el màxim d’ell mateix per la responsabilitat que té de jugador veterà. Està encantat d’estar al Nàstic i té la il·lusió d’aconseguir l’objectiu.

El cambrilenc ha estat titular en tots els partits de lliga d’aquesta temporada i també ha jugat tots els minuts. És un dels jugadors més importants de l’equip, fent-se amo i senyor del lateral esquerre grana.