Joma, segon entrenador del Nàstic: 'La temporada pinta molt bé'

Publicat divendres 16 de Octubre de 2020 13:01
  • Joan Mercadé

La lliga començarà aquest cap de setmana pel Nàstic de Tarragona en una temporada que “pinta molt bé”. Així ho ha qualificat en roda de premsa el segon entrenador de l’equip, Josep Maria Ferrer 'Joma', en la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça B de diumenge. Creu que l’equip arriba en molt bon estat i que els jugadors han treballat molt fort, tant en pretemporada com en els entrenaments.

La mà dreta de Toni Seligrat també ha afirmat que tenen clar l’equip que trauran, tot i que aquest any serà molt difícil escollir els onze protagonistes. Ha destacat la bona banqueta i el fons d’armari de la plantilla i la intensitat amb la qual entrenen els jugadors. Amb tot això, Joma creu que la temporada té molt bona pinta.

El segon entrenador també ha confirmat que durant el partit contra el Barça B es pot veure una variant diferent de la que s’ha vist durant la pretemporada. Joma afirma que el Barça B és un rival poderós, amb jugadors que tenen molta qualitat i amb “el millor entrenador de la categoria”. Per la filosofia de tenir la pilota que tenen els blaugrana, Joma afirma que tenen un pla alternatiu al que s’ha vist durant els partits preparatoris.

Des del cos tècnic, accepten que el públic no pugui entrar al Nou Estadi, ja que “el primer és la salut”. Tanmateix, ha lamentat que la falta d’aficionats al camp elimina aquesta empenta que en partits ajustats pot necessitar l’equip.

En l’apartat de baixes, Joma diu que hi ha un jugador que arrossegava molèsties, però que aquest divendres ha pogut entrenar. A més, destaca el bon estat físic de Quintanilla i Fullana, dos jugadors que, segons Joma, “estan per jugar d’inici els dos”.