Jornada de portes obertes a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus

Publicat dimecres 07 de Abril de 2021 13:07
  • Tarragona Ràdio
  • Diputació de Tarragona
  • Escola d'Art

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus oferiran una jornada presencial de portes obertes a totes aquelles persones interessades en cursar estudis de Grau Superior en Art i Disseny, a partir del proper dissabte 10 d’abril, de 10 a 13 h,. Per tal de poder efectuar la visita caldrà trucar i demanar cita prèvia.

A Tarragona, al telèfon 977 21 12 53 i a Reus, al telèfon 977 31 87 50.

La voluntat de la Diputació de Tarragona és oferir uns estudis reglats, de qualitat i, sobretot, que capacitin l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió. Els centres que la institució gestiona a Tarragona i Reus posen a l’abast dels estudiants un total d’11 cicles de grau superior.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix set cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) ofereix els cicles formatius: Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Projectes i Direcció d’obres de decoració i Infografia 3D.

Més informació al web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny