José Antonio Gordillo reconeix que «encara estem en pretemporada»

Publicat dijous 06 de Setembre de 2018 09:13
  • Nàstic
  • Esports
  • J.A.López / TarragonaDigital


Roda de premsa de Gordillo

Manu Barreiro, capità del Nàstic, ha patit molèsties al quàdriceps en el darrer entrenament a Tarragona i és baixa per viatjar cap a Las Palmas de Gran Canària. Els grana, poden tornar a comptar amb Arzo per afrontar un encontre. José Antonio Gordillo reconeix que segurament donarà entrada al central de Vila-real: «Arzo aquesta setmana entrarà en convocatòria, crec que sí. Cau Josua per lesió, ara ha tingut un problema Barreiro però no sabem l'abast de la lesió i esperarem a la tarda per donar convocatòria. Albentosa arriba bé però només acumula dos dies d'entrenament i ha d'agafar la dinàmica del grup però entenc que físicament arriba bé i els que tenim sans, a poc a poc agafen la forma que volem».

El tècnic no amaga que tot el que es va treballar en el primer mes de pretemporada s'ha de tornar a fer ara, ja que la majoria de jugadors no hi eren i ara cal tornar-ho a posar en pràctica. Tot i això diu que no ha de ser una excusa i confia plenament en què quan es recuperin físicament aquest equip competirà bé en tots els partits: «Crec que el nostre equip encara està en pretemporada, tot el treballat el primer mes ho hem de repetir perquè arriba gent nova però no sóc de buscar excuses, ho hem de fer ràpidament i aviat. Jugadors com Albentosa, Iván i Cadamuro han d'adquirir la idea aviat i intentarem competir. Hem de treure un bon resultat per a què l'equip agafi bones sensacions, que recuperin el nivell físic i estic convençut que competirem bé cada setmana».

Per divendres d'entrada Gordillo ha de canviar els dos centrals respecte al darrer partit i fins i tot a Barreiro si no es recupera. A banda, el tècnic del Nàstic deixa entreveure que alguns canvis més hi poden haver per sorprendre en el camp d'un dels grans candidats a l'ascens com és la UD Las Palmas: «Algun canvi hi haurà, perquè no hi serà Cadamuro i ha d'entrar un company. I el mateix amb Josua. També tenim el darrer entrenament a Las Palmas per prendre una decisió definitiva».

La plantilla surt aquest dijous cap a Gran Canaria on entrenarà a la tarda a les set al camp de Telde, tot just 24 hores abans de jugar davant la UD Las Palmas en el partit de la quarta jornada de la Segona Divisió i que xiularà l'andalús Abraham Domínguez Cervantes.