Josep Mª Andreu lamenta la situació del Nàstic i reconeix que s’han equivocat

Publicat dimecres 13 de Març de 2019 06:38
  • Jordi Blanch
  • Nàstic
  • Esports


Josep Mª Andreu

El president del Consell d’Administració ha parlat en els darrers dies als micròfons de Tarragona Ràdio i ha analitzat la situació de l’equip i el que ha de significar la victòria davant l’Albacete.

Andreu, diu que aquests tres punts li donen vida a l’equip que continua en descens a set punts de la permanència, però que això fa aquests tres punts els hi donen esperança i que ara cal encadenar dues o tres victòries seguides per intentar sortir del pou de la classificació. Andreu, assegura que ho estan passant molt malament i que hi ha hagut situacions injustes tot i que no amaga que no s’han fet bé les coses i que això està passant factura a l’equip.

El president del Nàstic, diu que encara queden tretze jornades de lliga i per tant hi ha possibilitats de permanència, reconeix que tot i la mala temporada que està fent l’equip, en moments puntuals els ha faltat una mica de sort en diferents partits.

La plantilla va tornar ahir per la tarda als entrenaments per anar preparant el compromís de diumenge a les 12h del migdia al Nuevo Carlos Tartiere davant l’Oviedo amb la baixa per part dels granes del sancionat Thioneu. Tampoc podrà jugar el partit per part dels asturians l’exgrana Sergio Tejera també sancionat.