Autor: Gimnàstic

Autor: Gimnàstic

Josep Maria Andreu ja és Fill Predilecte de Tarragona: «És un honor, el màxim que em pot passar»

Publicat dimecres 09 de Octubre de 2019 20:56
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

El president del Nàstic rep el diploma en un acte celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. El màxim mandatari grana, emocionat: «No em sento mereixedor però l’accepto encantat»

És un orgull i una satisfacció rebre el títol de Fill Predilecte de la ciutat, és un honor grandíssim i estic molt content i emocionat». Així es pronunciava Josep Maria Andreu, president del Nàstic, minuts després de rebre el diploma oficial que el distingeix d’entre la resta de ciutadans. Andreu s’ha mostrat molt agraït i ha reconegut que «és una responsabilitat i vull donar les gràcies a les tres persones que van tenir la iniciativa: el Juli Esporrín, l’Agustí Mallol i el Jaume Budesca. També a les penyes del Nàstic i tota la gent que ha col·laborat. I també a la meva família pel seu suport incondicional en els bons i els mals moments».

Andreu: «És un honor»

El president grana ha rebut la distinció amb un Saló de Plens ple de gom a gom amb la presència dels jugadors i tècnics del primer equip i els integrants del Nàstic Genuine, a més de directius i familiars d’Andreu. Com no podia ser d’una altra manera, el president ha reconegut que «és un honor, el màxim que em pot passar. Al 2006 l’alcalde Nadal va donar-me la possibilitat de fer el pregó de Santa Tecla, no em sento mereixedor però l’accepto encantat. M’entrego en cos i ànima al Nàstic, he viscut més moments bons que dolents. Ara travessem una situació complicada, s’agraeix».

Andreu també ha tingut paraules per al Nàstic Genuine després de lloar el projecte en el seu discurs: «El Genuine és la culminació de moltes coses que hem fet en l’apartat econòmic, esportiu i social. Hem fet moltes coses bones però el Genuine ha estat quelcom important per la ciutat». A més, ha recordat els seus inicis al club, que únicament era aficionat: «De ben petit anava amb els meus pares a l’Avinguda Catalunya a veure els partits del meu equip, era el premi al bon comportament».

La situació esportiva

El president nastiquer no ha obviat la qüestió esportiva i ha reconegut que «fa una mica de ràbia que no coincideixi en un bon moment esportiu». Sobre la situació del primer equip, Andreu ha mostrat total confiança en Xavi Bartolo: «Tinc plena confiança en els tècnics, els jugadors i l’afició. Entre tots i tots junts ho tirarem tot endavant. A la vida sempre s’ha de tenir paciència, hem d’intentar veure l’ampolla plena. Bartolo té tota la nostra confiança, confio plenament en ell».