Jugadors, cos tècnic i empleats del Nàstic donen negatiu als 52 tests de PCR

Publicat dimarts 04 de Agost de 2020 18:26
  • Tarragona Ràdio


Sergi Parés

El Nàstic de Tarragona ha informat aquest dimarts a la tarda que els 52 test que s’han realitzat han estat negatius. Tan jugadors com membres del cos tècnic, administració i personal de manteniments s’han fet les proves PCR aquest dilluns i han donat un resultat negatiu.

Això vol dir que aquest dimecres, jugadors i cos tècnic es reuniran a les instal·lacions del Nou Estadi per començar una pretemporada llarga i atípica. Començarà a l’agost i acabarà a finals de setembre, quan està previst que comenci la nova temporada.

El conjunt entrenat per Toni Seligrat començarà els entrenaments de preparació per la nova temporada 2020-2021 aquest dimecres al matí, a partir de les 9.30 hores, a les instal·lacions del Nou Estadi. Els terrenys de joc del Nou Estadi i del camp annex tornaran a acollir sessions de treball del primer equip després de gairebé 5 mesos d'inactivitat esportiva.


En aquestes primeres dues setmanes, els jugadors del primer equip realitzaran una readaptació als estímuls condicionals del futbol amb la reintroducció individualment de gestos tècnics, degut al període perllongat d'inactivitat sobre els terrenys de joc.Aquests dies serviran per preparar l'organisme i l'estat físic abans d'iniciar les càrregues de treball que s'estableixen habitualment en una pretemporada; i així iniciar-la en un estat físic òptim, tal i com explicava fa uns dies el director esportiu del Nàstic Sergi Parés en una trobada amb la premsa com plantejaven aquest període de preparació.