Dimitrievski

Jugar lluny del Nou Estadi com a garantia de bon resultat

Publicat dimecres 10 de Gener de 2018 07:10
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

Des de la plantilla del Nàstic es reconeix obertament que l’equip lluny de Tarragona juga més tranquil i això es tradueix amb bons resultats.

Ser l’equip de tota la Liga 123 que més gols ha marcat fora de casa, un total de 15 i ser tercers classificats en un hipotetica classificació només dels partits com a visitant, són exemples ben clars que hi ha un Nàstic bipolar.

La bona estaditica de fora contrasta amb la de local que continua sense aiexcar cap i que col.loca als granes com el segon pitjor local de la categoria. Dels 24 punts sumats, 10 han estat al Nou Estadi i 14 fora.

El porter Dimitrievski diu que fora de casa juguen millor i assegura que cal que aprofitin els dos partits seguits que tornen a tenir lluny de Tarragona a Almería i Pamplona per arribar a casa en el derbi davant el Reus i poder tornar a guanyar com a local.

Pel partit de dissabte a Almería Rodri podria recuperar a Jean Luc i Omar Perdomo, però perd per sanció a Abraham Minero i Kakabadtze.

El Nàstic ja coneix l’horari de la jornada 25 de la Liga 123. Els granes rebran al Cadiz al Nou Estadi el dissabte 3 de febrer a les quatre de la tarda.