Junts per Tarragona decideix avui el seu paper en el ple d'investidura mentre el PSC esgota totes les opcions

Publicat dijous 13 de Juny de 2019 11:51
  • Tere Ortega
  • Tarragona Ràdio

L’Assemblea local de Junts per Tarragona acordarà aquest vespre el seu paper en el ple de constitució de l’Ajuntament de dissabte.

És l’única força política amb qui compta ERC que encara no ha fet pública la seva decisió.

És per això que el PSC esgota totes les opcions i admet converses amb la formació liderada per Dídac Nadal, des de la discreció.

La número 2 de la llista socialista i membre de la comissió negociadora, Sandra Ramos, ha admès a Tarragona Ràdio que l’aritmètica és la que és i que les opcions que Ballesteros sigui alcalde són, ara per ara complicades.

No obstant, Ramos recorda que els socialistes van ser la força més votada el 26 de maig a la ciutat i que, per tant, tenen l’encàrrec d’intentar configurar govern municipal. La número 2 de la llista socialista assegura que ‘la flama continua encesa’ i que ho treballaran fins el darrer moment.

Lamenta que s’intenti formar govern a l’entorn de l’odi a Josep Fèlix Ballesteros. Sandra Ramos recorda que van intentar una aliança de progrés que no ha pogut prosperar. Explica que ella era present a la reunió amb En Comú Podem on els socialistes els van oferir formar part del govern sense entrar en un mercadeig de cadires.

Demana que es pensi en clau de ciutat.