Junts per Tarragona proposa suprimir l’aigua envasada i els gots de plàstic d’un sol ús a totes les dependències municipals

Publicat dimarts 18 de Febrer de 2020 13:17
  • Tarragona Ràdio

El grup municipal de Junts per Tarragona ha registrat una sol·licitud a l’àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona proposant la supressió de l’aigua envasada i dels gots de plàstic d’un sol ús a totes les dependències municipals. Es tracta d’una actuació que ja és una realitat a les sessions plenàries gràcies a la petició de Junts per Tarragona i que ara es reclama ampliar a totes les instal·lacions, indiquen en un comunicat.

“Cal substituir l’aigua envasada i els gots de plàstic d’un sol ús per alternatives de menor impacte ambiental”, ha manifestat la consellera Elvira Vidal, que ha destacat que “l’objectiu és evitar l’ús d’elements de plàstic d’un sol ús i, a la vegada, prevenir la generació de residus municipals”.

Després de la petició de Junts per Tarragona, s’ha confirmat la instal·lació de tres fonts d’aigua de xarxa a la segona planta de l’Ajuntament de Tarragona. “Celebrem aquesta actuació, però continua sent insuficient, cal ampliar les accions i estendre-les a totes les instal·lacions municipals, el consistori ha de donar exemple”, ha assenyalat la consellera de Junts per Tarragona.

“L’objectiu és reduir l’impacte ambiental de les dependències municipals i esdevenir un exemple de consumidor responsable incrementant la coherència ambiental i social de l’Ajuntament de Tarragona”, ha conclòs Vidal.