L' atleta del CAT que ho guanya tot

Publicat dimarts 12 de Juny de 2018 11:53
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

 

 

Porta poc temps però Patrícia Amador en la categoria de veterans suma les seves participacions en carreres amb victòries o bé en posicions que la fan pujar al podi , el darrer exit, guanyar la Women Race que s' ha fet aquest diumenge pels carrers de Tarragona. Arriba d' un any on a les grans cites tant a nivell de casa nostra com de fora ha acumulat victòries , això li permet agafar amb confiança la nova temporada a l' aire lliure.

 

Entre aquest cap de setmana i finals d' estiu, afronta el campionat de Catalunya, l' estatal i com a repte pel Setembre el mundial.

Amador espera aconseguir en les primeres cites que afrontarà sumar algun metall i repetir aixi els sumats en l' edició passada

 

 

Encara no té clares les proves on participara però tot apunta a la distancia de 400 i depenen de com es trobi també hi serà a la de 800 metres on ja hi va corra en l ' edició del 2017.

 

 

 

 

 

L' atleta local li ha arribat tard l' afició al atletisme però està aprofitant bé el temps. Forma part de l' equip master del CAT on tenen el proper repte en el campionat català per equips i on esperen superar el segon lloc que van sumar l' any passat