Autor: Ajuntament de Tarragona

Autor: Ajuntament de Tarragona

La 12a Setmana del Còmic escalfa motors amb els primers actes pels amants dels llibres il·lustrats

Publicat dimarts 12 de Novembre de 2019 20:46
  • Joan Mercadé

L'Associació Delirópolis, juntament amb l'Ajuntament de Tarragona, presenta la 12a setmana del còmic de la ciutat amb un gran nombre d'exposicions, projeccions cinematogràfiques i activitats al voltant del món còmic i els seus principals protagonistes: els personatges. Aquesta setmana del còmic serà des del dia 18 al 24 de novembre.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà i els representants de Delirópolis, Jep Soto i Enrique Alonso han presentat el cartell d'aquesta setmana. Hi haurà diverses activitats, entre les quals destaca Coleccionando Originales d'Enrique Alonso i Jep Soto, col·leccionistes d'originals i còmics, explicaran com van començar en aquest món. Soto ha afirmat que actes com aquest volen potenciar la filosofia de consumir còmics a la ciutat de Tarragona.

Aquest acte es farà el dia 19 a les set de la tarda a la Sala d'Actes de l'Antiga Audiència, lloc on també hi haurà una conferència de Pablo García, propietari de Tarraco Còmics i del destacat dibuixant Juan Manuel Muñoz, que parlarà de com va començar i la seva trajectòria. La conferència de l'il·lustrador serà el divendres 22 a les set de la tarda.

La setmana també comptarà amb exposicions a l'Espai Turisme del 14 de novembre a l'1 de desembre i a l'espai Nautilus, els més nostàlgics podran consultar còmics històrics del 18 al 30 de novembre. Pel que fa a les projeccions, els superherois, més concretament Spider-man i Superman seran els protagonistes en els espais habilitats a la plaça dels Sedassos i l'Antiga Audiència.