La 21a edició de la Fira del Vi estrena nova ubicació a Plaça Corsini

Publicat dilluns 10 de Juny de 2019 12:38
  • Fira del vi
  • Isabel Limón

Anteriorment, se celebrava a l’ombra dels arbres de la Rambla Nova, mentre que enguany es farà al costat del Mercat Central per tal de vincular-lo amb la degustació. Hi participen 8 parades del Mercat amb una oferta d’aperitius. La Fira del Vi de la Denominació d’Origen Tarragona reunirà 21 cellers procedents de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre, que aporten una varietat de 100 vins diferents.

En aquesta ocasió s’instal·la un escenari a la plaça on diversos dj’s del territori animaran la jornada. Entre ells, actua Etzsche Republicq, Strictly Vinyl i Reig Bord PD, l’alter ego del bateria d’Els Pets. Entre els expositors es trobaran tots els vins premiats en el 25è Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona. El copropietari del celler Mas Vicenç i actual president de l’entitat, Vicenç Ferré, destaca que els dos objectius de la Fira són potenciar l’enoturisme i fer popular una de les varietats clàssiques de la DO.

La Fira del Vi obre les portes aquest divendres a partir de les 6 de la tarda. Es pot comprar el tiquet que val 12 euros i dóna dret a una copa, un porta-copes i cinc tastos. Dissabte i diumenge tornarà a partir de les 11 del matí fins a les 3 de la tarda, i de 6 de la tarda a 10.30 de la nit. L’acte acabarà a les 9.30 de la nit del proper diumenge.