La 8a edició del Casal X Nadal arriba a l'Espai Jove Kesse amb activitats innovadores, lúdiques i creatives

Publicat dimecres 05 de Desembre de 2018 10:36
  • Espai Kesse
  • nadal
  • Marta Ballabriga

L’Espai Jove Kesse acollirà activitats innovadores, creatives i lúdiques pels joves de 12 a 35 anys durant els dies de vacances de Nadal. Es tracta de la 8ena edició del Casal X Nadal. La iniciativa presenta 29 propostes perquè els joves puguin gaudir d’espais d’oci alternatius a la ciutat. El Casal X Nadal és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove juntament amb el suport de més de 20 entitats. Es divideix en dues jornades diferents, del 18 al 22 de desembre i del 27 al 30 del mateix mes.

Aquesta segona jornada ofereix tallers de ràdio i comunicació, jocs de rol o cuina nadalenca.

Enguany hi ha diferents novetats. Per una banda hi ha un taller de Tilt Brush que és una eina de Google per crear objectes en 3D. Per altra banda es realitzarà una trobada amb la comunitat Pokémon a Tarragona on s’explicaran trucs i estratègies. L’activitat està oberta a tothom.

El Casal X Nadal també acull diferents propostes formatives com el curs de premonitor de lleure, el taller d’habilitats emprenedores o el taller de còmics per a la igualtat.

L’accés a les activitats és gratuït però serà necessari tenir la Targeta Kesse. Els joves interessats a accedir a les activitats amb inscripció hauran de reservar plaça a través de www.tarragonajove.org.